Mijn naam is Anne van Woensel, 36 jaar oud, woon met mijn vriend en vier kindjes (2016, 2018, 2020, 2022) in Rijsbergen. Ik ben geïnteresseerd in mensen; wie ze zijn, wat ze doen en wat ze drijft en werk 16 jaar met veel plezier in de maatschappelijke opvang. Ik heb het altijd leuk gevonden met voeding bezig te zijn, maar zag zelf door de bomen het bos niet meer. Wat is gezond en wat niet? Daarom koos ik er in 2014 voor om een opleiding in die richting te gaan volgen. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Europese Academie in Antwerpen als consulent voeding, gezondheid en levenswijze. Met Natuurlijk - met Anne wil ik mijn passie en ervaring doorgeven om anderen te helpen.

Met smaak & liefde

Één van mijn grootste hobby's is koken. Ik geniet ervan om in de keuken te staan en eenvoudige maaltijden te maken met de ingrediënten die voor handen zijn. Door mijn kinderen al van jongs af aan hierbij te betrekken, is dit voor ons (meestal) een ontspannen bezigheid. Samen lades open trekken en door te voelen en proeven een maaltijd smaak en liefde geven.

Ontdekkingsreis

Sinds mijn kindertijd heb ik reumatische pijn en darmklachten gehad. Na veel reguliere onderzoeken zonder resultaat ben ik zelf met voeding aan de slag gegaan. Ik vond het lastig om in de jungle van informatie die je tegenkomt in boeken en op internet te bepalen wat gezond is. Door mijn opleiding kwam ik erachter dat goede voeding (zowel lichamelijk als geestelijk) voor iedereen verschillend is. Daarnaast ontdekte ik dat andere aspecten van je leefstijl, zoals beweging en ontspanning, minstens net zo belangrijk zijn voor je welzijn.

Deze inzichten ben ik gaan toepassen op mijn eigen leven. Vanaf dat moment koos ik voor veelal vegetarisch eten met groenten in de hoofdrol, omdat dit is wat bij mij past. Daarnaast heeft Vinyasa yoga mij erg geholpen bij het vinden van balans in mijn leven. Dit terwijl ik vroeger juist niet goed was in sport en het mij stress gaf. Er kwam beweging in mijn lichaam en geest. Mijn klachten verdwenen langzaam en inmiddels ben ik ruim 8 jaar klachtenvrij.

Natuurlijk ouderschap

Door het moederschap ben ik me gaan realiseren dat moeders de doorgevers van het leven zijn. Tijdens mijn eerste zwangerschap had ik last van een lage bloeddruk en extreme misselijkheid waardoor ik letterlijk niet meer kon bewegen. Na een periode van verzet, heb ik het ziek zijn omarmd en deze periode gebruikt als verdiepingsproces in het natuurlijk ouderschap. Het bracht me vertrouwen in mezelf en mijn rol als moeder. Dit vertrouwen gun ik iedere (aanstaande) moeder.

Vertrouwen in het leven

Ik vind het belangrijk dat mensen hun eigen pad volgen, doen waar ze blij van worden. Met Natuurlijk - met Anne help ik mensen zichzelf en het leven te (her)ontdekken, door mijn kennis en ervaringen te delen. Voor mij staan in dit proces het geloof in je eigen kracht en die van de natuur centraal. 

Wil je meer weten?

Bel of e-mail me dan gerust

Contact

Anne van Woensel

De natuurlijke jij - coach

anne@natuurlijkmetanne.nl

0611284848