Ervaringen

"Van puur fysieke voeding naar het alles omvattende geheel: voeding voor lichaam én geest. Dat is wat Anne voor mij betekend heeft. Haar kennis, kunde, vriendelijke en tegelijkertijd doortastende manier van aanpakken en haar bijzondere manier van aanvoelen, hebben ervoor gezorgd dat ik samen met haar weer op de juiste weg gekomen ben.

Haar aanpak heeft gezorgd voor de broodnodige voeding voor mijn lichaam en met haar invoelend en inlevend vermogen zijn we veel verder gekomen dan dat. Mede door haar aanpak en methode heb ik na meer dan 20 jaar chronisch ziek zijn mijn leven weer terug.

Bedankt lieve Anne dat je op mijn pad gekomen bent."

- Esther S.

"Ik ben Anne ontzettend dankbaar voor haar kunde en liefdevolle benadering. Ik heb een periode in mijn leven gekend waarin ik mezelf kwijt was. Door gebeurtenissen en het herhaaldelijk negeren van mijn grenzen voelde ik me zweverig en was niet meer in staat keuzes te maken op basis van mijn gevoel.

Nadat ik mijn verhaal aan Anne heb kunnen vertellen, heeft ze goed doorgevraagd. Samen hebben we gekeken naar wat ik op dat moment nodig had. Ik voelde me na de eerste maand weer compleet op aarde. Hierdoor kon ik rouwen en weer een beetje genieten. Ik heb drastische keuzes gemaakt, maar ik voel me nu veel rustiger en weet dat ik het goede heb gedaan. Ik heb een nieuwe baan en er is rust in mijn thuissituatie."

- Marloes

Eerlijk gezegd was ik in het begin sceptisch. Een olie onder je voeten smeren en dan had je minder last van hoofdpijn? Kon je beter slapen? Werd je weerstand beter? Anne drong zich totaal niet op, maar begon in de loop van de tijd steeds meer te praten over haar ervaringen.

Mijn spijsvertering kwam met behulp van de oliën in balans en de klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Mijn slaappatroon is ook sterk verbeterd. Tot mijn twintigste dacht ik dat het normaal was om vier keer per nacht wakker te worden. Op mijn dertigste ervaar ik dat het bestaat: een nacht doorslapen. En dat alleen door elke avond olie onder mijn voeten te smeren.

Het is voor mij een verrijking van mijn leven. Ik voel me fitter en dat door een natuurlijk product. Anne gaat met je in gesprek en samen zoek je naar de oplossing. Samen zoek je naar balans en vind je de juiste weg.

- F.

Contact

Anne van Woensel

De natuurlijke jij - coach

anne@natuurlijkmetanne.nl

0611284848